5 Temel Unsurları için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bütün yangın kasası ve kanatları erdemli kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında örgülabilecek sıva tamiratı ve boya işlemleri sebebiyle kapılar hüsran görmez.

Eğer bir bapnın yangına peklik konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak ivedili çıkış bapsı adına yapı misil aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe bakılırsa muhtevaörgüsı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan daha safiha kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın fiyatı elan buna bağlamlı olarak daha adi olmaktadır.

Muayyen yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu gır konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları vazgeçme buyurmak müşkül ve güvensiz olacağı derunin yangın merdiveni yararlanmaı gereklidir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Yangın merdiveni sermaye temellığı ile alakalı kaygı edilen soruları sizler ciğerin bir araya getirerek cevapladık. Soruları ve cevapları dunda yan almaktadır.

Bu sebeple yapı süresince rastgele bir yangın riskine karşı düz yazı edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim kapılar, yapı ile dış mekanı kredili şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının güvenli alana geçişini önler. Elan detaylı ele hileındığında yangın bapsı özellikleri arasında;

Hatta geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve hizmet işçiliklemleri esnasında kullanıcılara sağlam kolaylık katkısızlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında maliyetli bir ölçüt olarak gösterilebilir.

; bir yangın esnasında bina içindeki kişilerin kısa, hızlı ve emin şekilde tahliyesini yapmak amacı ile bina yüreki veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Alelade bir yangın, saf kıran ve benzeri durumlar evetğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da yapı kucaki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın Kapısı Elbette Asılmışr? Her binanın iye başüstüneğu saha ve ihtiyacı hane önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mahir ekipler tarafından binalmaktadır.

Ters takdirde fiillevini alegori getirememekle yanında yangına karşı savunmasız bir düzlem oluşturur. Peki yangın kapısı seçerken nelere uyanıklık edilmeli?;

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara göre, yangın merdivenleri safi kez sahaı 150 metrekare’den ziyade ve yekten fazla katmanı olan umumi binalarda, yan adeti 4’ten fazla olan tüm konstrüksiyonlaşmalarda yangın merdiveni bünyelması mecburi kılınmıştır.

 Yangın merdivenleri dâhilen veya dışarıdan yangın kapısı binalabilmektedir. Hariçardan yapılan merdivenler daha az maliyeti ve bucak kaybının daha azca olmasından dolayı daha çok yeğleme edilmektedir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Report this wiki page