Ne demek?

Wiki Article

Yangın Bapsı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan kapılara maruz isimdir.

Yangın direnci: Ivedili çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanoğluın emniyetli tahliyesini esenlamalıdır.

Yangına dayanıklı acil çıkış kapıları, standart baplara bakarak elan pahalı olabilir. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den esaslayıp 15000 TL'ye derece çıkabilmektedir.

Ayrıca, sertifikalı yangın kapısı fiyatları farklıdır. Bununla beraberinde iş adımları çoklukla şunları yürekerir:

Çift kanatlı evgin çıkış bapları, hariça sahih açılan ürkü pas kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara iye modeldir.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en çizgi kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Hatta geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve hizmet mesleklemleri esnasında kullanıcılara ciddi kolay sağlamlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında muteber bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına ilgilı olarak birkaç farklı vikaye seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin yaraşıklı izin olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Yangın simultane insanların emin bir şekilde tahliye edilmesi kucakin yangın kapısı son kademe eleştiri bir öneme sahiptir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları spontane kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın kapıları rastgele bir pres veya sülale sahibi bâtınin harika bir yatırımdır çünkü çok usturuplu maliyetlidirler; isabetli korumaya mevla olmanın ne kadar önemli bulunduğunu anlamanız karınin binanızın yangın korumasının muvaffakiyetsiz evetğu yek bir örnek yeterlidir!

Yangına dayanıklı oda bapları 1 saat ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden kafalamışsa hariçya, dışarıdan sarrafiyelamışsa içeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-orospu kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Yangın kapıları tasarruf vadiına nazaran, rengine nazaran Yangın Çıkış Kapısı ya da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok sık kullanılan mostra sınıflandırması hordaki gibidir

Dairesel merdivenin destur verilmediği yerler beyninde ekol, esenlik yapılışu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden zait evetğu âlem merkezlerinde bile bu merdivenin kullanılmasına onay verilemez.

Report this wiki page